Friday, January 1, 2016

Mom's Collard Salad

Mom's Collard Salad



This recipe & images were contributed by my mom...nutritious and delicious!  This recipe makes one large serving.  Just double or triple the recipe for more salad.

Ingredients
1 cup cooked chicken breast, chopped
1 persimmon, chopped
1 orange, cut into chunks
2 large organic collard leaves
1/4 cup pecans, chopped
2 strips of bacon, crumbled (optional)





Directions
Chop the chicken, persimmon, orange, & pecans.
Wash the collard leaves, pat dry with a paper towel, roll them up and slice into thin strips.
Combine ingredients and serve.
Mom recommends serving with honey mustard dressing and raspberry balsamic vinegar.


Related Posts


Great tip for Rver's: Collapsible salad spinner




4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. تقدّم سندك
    خدمات متخصصة لدعم الباحثين في مختلف التخصصات، وذلك من خلال خدمة إعداد خطة البحث
    وما يتبعها من خدمة إعداد خطة البحث
    لضمان بناء منهجي سليم للدراسة، ويبرز ضمن هذا السياق موضوع إعداد البحث الإجرائي | قوة البحث التطبيقي في مواجهة التحديات الحقيقية الذي يُعد من أهم أساليب البحث المستخدمة في ميدان التطبيق العملي، ويتطلب هذا النوع من البحوث فهمًا واضحًا لأساسيات إعداد البحث الإجرائي بوصفه أداة لمعالجة المشكلات الواقعية داخل البيئات المهنية، إضافة إلى التعرف على خطوات البحث الإجرائي التي تُسهِم في تنفيذ الدراسة بطريقة منهجية تحقق نتائج قابلة للتطبيق والتحسين.

    ReplyDelete