Flourless Peanut Butter Chocolate Chip Cookies
These cookies are quick and easy to make. And, if peanuts are a problem, just substitute almond butter.
Ingredients
1 Cup peanut butter
1/2 Cup maple sugar (or you can use 1 Cup brown sugar; I've also had good success substituting 1 Cup xylitol)
1 egg
1 teaspoon baking soda
1 Cup chocolate chips
1 teaspoon vanilla
Preheat oven to 350 degrees F.
Combine all ingredients in a bowl.
Mix together to form a dough.
Form into balls and place them on an ungreased cookie sheet or in a baking dish.
Put into the oven and cook for 8-10 minutes. Remove from oven and allow to cool. When the cookies come out of the oven, they will be soft and fragile. They will become firm when they cool.
Related Posts
Gluten Free Chocolate Coconut Macaroons
Gluten Free Salted Caramel Chocolate Mug Cake





نتيح لك فرصة الحصول على تُعد ترجمة الأبحاث العلمية خطوة محورية لنقل المعرفة الأكاديمية إلى جمهور أوسع، إذ تتيح مشاركة الأفكار والنتائج مع الباحثين حول العالم، كما أن ترجمة الأوراق العلمية تتطلب دقة لغوية ووعيًا بالمصطلحات التخصصية لضمان الحفاظ على المعنى البحثي الأصلي دون إخلال بالسياق العلمي، ويأتي دور الترجمة البحثية والعلمية المتخصصة ليعزز من جودة العمل الأكاديمي ودقته في مختلف المجالات العلمية، وتبقى شركة سندك للاستشارات الأكاديمية والترجمة الشريك الأمثل الذي يدعم الباحثين بخدمات ترجمة احترافية تراعي أعلى المعايير الأكاديمية.
ReplyDelete