Mom's Swiss Chard & Quinoa Salad
This recipe & images were contributed by my mom. She recommends serving this salad with baked chicken.
Ingredients
2 Tablespoons Olive Oil
1/2 large white Onion, diced
2 Tablespoons minced Garlic
1 Cup Quinoa
2 Cups Chicken Broth
5 Beet Green Leaves
5 Swiss Chard Leaves
2 Tablespoons chopped Pecans
1 Cup Pomegranate Seeds
Add 2 Tablespoons of olive oil to a saucepan. Heat the oil over medium heat. When the oil is hot, add the diced onion and minced garlic. Saute until the onions start to brown.
Bring 2 Cups of chicken broth to a boil. Add 1 cup of quinoa. Reduce heat and simmer until all the water is absorbed (10-15 minutes.)
Thoroughly wash the beet greens and the swiss chard, pat dry with a paper towel, and break into bite size pieces.
In a medium to large bowl, combine the greens, onions and garlic, quinoa, pomegranate seeds, and pecans. The chard melts into the quinoa. Serve with your favorite pomegranate dressing.
Bon appetit!
Related Posts






نتيح لك فرصة الحصول على تُعد خدمة تحليل إحصائي لرسالة ماجستير من الركائز الأساسية التي يحتاجها الطلاب لضمان تقديم دراسة دقيقة وموثوقة تعكس جودة البحث، وفي هذا السياق، يوفر التحليل الإحصائي باستخدام برنامج EViews أدوات قوية لتحليل السلاسل الزمنية والنماذج الاقتصادية؛ مما يعزز من عمق النتائج المستخلصة، كما أن الاستعانة بخبرات محلل إحصائي جدة تمنح الباحثين الدعم المتخصص في جميع مراحل تحليل البيانات، ويظل التحليل الإحصائي ومناقشة النتائج المحور الجوهري الذي يربط بين الأدوات الإحصائية ومخرجات الدراسة العلمية، وتظل شركة سندك للاستشارات الأكاديمية والترجمة شريكك الموثوق في مسيرتك البحثية.
ReplyDelete