Gluten Free Fruit Cobbler
It's summer time! YAY!!! That means we can get lots of delicious fresh fruit which is great for making cobblers. Here's a super easy recipe that I have. Enjoy!
Ingredients
6 Tablespoons Butter
1 Cup 1-to-1 Gluten Free Baking Flour
1-1/2 teaspoons Gluten free Baking powder
1/2 teaspoon salt
1 Cup 1-to-1 Gluten Free Baking Flour
1-1/2 teaspoons Gluten free Baking powder
1/2 teaspoon salt
1 Cup Coconut Palm Sugar
1 Cup Water
1 Cup Fresh Fruit
Preheat the oven to 350 degrees. Melt the butter in a square 8x8 baking dish in the oven. (You will have time to prepare the batter for the cobbler while the butter is melting.)
Whisk the flour, baking powder, salt, palm sugar, and water.
1 Cup Fresh Fruit
Since it's that time of year, we picked our own fruit - fresh wild blackberries.
Preheat the oven to 350 degrees. Melt the butter in a square 8x8 baking dish in the oven. (You will have time to prepare the batter for the cobbler while the butter is melting.)
Whisk the flour, baking powder, salt, palm sugar, and water.
Bake for 30 minutes at 350 degrees.
Bon Appetit!
Bon Appetit!
Related Posts
<"https://www.sanadkk.com/">شركة سندك للاستشارات الأكاديمية والترجمة نتيح لك فرصة الحصول على نموذج استخدام الملاحظة في البحث العلمي، الملاحظة في البحث العلمي
ReplyDeleteمن خلال الاعتماد على نموذج استخدام الملاحظة في البحث العلمي، يتمكن الباحث من رصد السلوكيات والظواهر كما تحدث في بيئتها الطبيعية؛ مما يضيف للدراسة دقة وعمقًا أكبر، وتُعد الملاحظة في البحث العلمي أداة أساسية لفهم التفاصيل الدقيقة التي قد لا تكشفها الاستبيانات أو المقابلات، وهو ما يعزز من موثوقية النتائج، ويأتي دور التحليل الإحصائي ومناقشة النتائج ليكمل هذه الأداة البحثية، حيث يتيح للباحث تفسير البيانات الملاحَظة وربطها بأهداف الدراسة، وتظل شركة سندك للاستشارات الأكاديمية والترجمة ركيزة أساسية لدعم الباحثين في مختلف مراحل دراستهم.